Filosofie

MEKK verzorgt trainingen ter verbetering van de communicatie, overtuigingskracht of commerciële capaciteiten van de deelnemers. In onze trainingen zijn de kennis en de kracht van de deelnemende mens uitgangspunt voor de gewenste beweging en verandering.

                                                        

Mens

Ieder mens is uniek. Dat zorgt ervoor dat we elkaar niet altijd meteen begrijpen. Door meer begrip voor zowel de eigen persoonlijkheid als die van een ander te ontwikkelen, leggen we de basis voor écht contact (de ‘klik’) met elkaar. En dat is nodig om samen vooruit te komen.

 

Kennis

Ieder mens beschikt over waardevolle kennis. Maar we gebruiken deze kennis lang niet altijd optimaal. Door onze eigen kennis – in combinatie met nieuwe kennis – op een andere, verfrissende manier in te zetten, kunnen we onze persoonlijke effectiviteit eenvoudig verhogen.

 

Kracht

Ieder mens kan groeien. Door ons bewust te zijn van onze eigen kracht kunnen we groeien en veranderen. Vanuit een situatie waarin we ons krachtig voelen, ontstaan kansen die we ons daarvoor niet voor mogelijk hadden gehouden.

 

 

 

 

 

MEKK training & advies