Opdrachtgevers

OPDRACHTGEVERS

Vanuit haar achtergrond en interesse is MEKK vooral werkzaam in de zorgsector (denk aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, kinderopvang, etc.)  en voor zorggeoriënteerde bedrijven (zoals de farmaceutische industrie).

 

De reacties van zowel opdrachtgevers als deelnemers zijn positief. Lees maar!

 

1)Training voor leidinggevende en rayonmanagers in opdracht van een  de grotere farmaceutische bedrijven.“Ik zie de samenwerking als heel inspirerend en kijk uit naar het volgende traject. Jullie weten de kern te raken en mensen daadwerkelijk in beweging brengen.”

 

2)Training voor MS-verpleegkundigen

Reactie van organisatie de projectmanager

‘Het was een plezier om samen met jou deze cursusdag te organiseren! Complimenten voor je creativiteit en het meedenken. Alles was tot in de kleinste details goed verzorgd. In de toekomst wil ik graag weer met je samenwerken!’

 

3)Training voor medewerkers van een regionaal werkende kinderopvang

“Mekk heeft binnen onze organisatie de communicatietraining verzorgd.

Wat daarbij zeer opviel was de bekwaamheid van de cursusleidster. Dit uitte zich door middel van handreikingen waardoor mensen geprikkeld werden om te kijken naar hun eigen functioneren binnen de vestiging. Door leidsters werd deze training als zeer nuttig en waardevol ervaren.”

 

4)Deelnemer salestraining: “Heerlijk, hier heb ik wat aan, dank voor je praktische en praktijk gerichte aanpak, ik heb zin om hier morgen mee aan de slag te gaan…………”

 

 

 

 

MEKK training & advies